Warschau omgeving verkennen

Warschau heeft u veel moois te bieden, maar vergeet de omgeving rond Warschau niet. Dagtrips naar bezienswaardigheden in de omgeving van Warschau zijn prima te combineren met een verblijf in Warschau. Ze bieden de bezoeker net even wat anders. De reis naar Warschau krijgt hierdoor nog meer inhoudt en wordt helemaal onvergetelijk.
Kampinoski nationaal park net buiten WarschauWarschau omgeving geboortehuis Chopin met concerten!

Omgeving Warschau bezoeken

Op de site vindt u een overzicht van bezienswaardigheden in de omgeving van Warschau. Deze bezienswaardigheden zijn allemaal vanuit Warschau met openbaar vervoer goed bereikbaar. Als u een huurauto of eigen vervoer heeft, kan dat natuurlijk ook. Treblinka kunt u het beste bezoeken met een georganiseerde reis. Informeer bij het Cultuurpaleis in Warschau voor actuele vertrektijden. Vanuit Warschau zijn er dagelijkse verbindingen naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. In het hoogseizoen van april t/m september zijn er vaak ook speciale directe verbindingen beschikbaar.
Treblinka vernietigingskamp in omgeving WarschauWarschau omgeving Pultusk bezoeken en varen op de Narew!

Omgeving Warschau openingstijden

Openingstijden van bezienswaardigheden in de omgeving van Warschau zijn vermeld op deze website. Houdt rekening met vertrektijden van openbaar vervoer terug naar Warschau. Wanneer u de bus mist, dan is een taxi (link) terug naar Warschau een goede optie.

Omgeving Warschau toegangsprijzen

Toegangsprijzen voor de bezienswaardigheden in de omgeving van Warschau variëren sterk. Het Kampinoski Nationaal park is gratis te bezoeken, maar een gids kost geld. Prijzen zijn in Warschau standaard veel lager dan in west Europa, maar houdt hier rekening mee. Als u een studenten of ouderenkaart heeft? Neem deze mee en misschien krijgt u korting.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau