Warschau weer en klimaat

Het weer in Warschau is aangenaam en afwisselend. Warschau ligt tussen twee klimaatzones in. Het noorden van Polen heeft een zeeklimaat en het zuiden een landklimaat. Het weer in Warschau wordt door beide beïnvloed en dit zorgt voor afwisselende weersvoorspellingen.

Warschau weer en klimaat zijn aangenaam

Warschau sneeuwbui zorgt voor mooie plaatjesWarschau weer in het voorjaar

Warschau heeft aangenaam weer in de lente. De temperratuur loopt vanaf maart snel op. Nachten in Warschau kunnen nog wel koud zijn, maar overdag is het aangenaam weer.

In de lente ligt het aantal zonuren hoog en regenen doet het weinig. Lente in Warschau is een goede periode om bezienswaardigheden te bezoeken.


Warschau weer in de zomer

Zomers in Warschau zijn warm met een pittige onweersbui. Warschau warmt in de zomer snel op. Temperaturen van 30 graden komen in juli en augustus vaak voor. De parken van Warschau zorgen voor verkoeling in de zomer.


Warschau weer in de herfst eekhoontje in Lazienski parkWarschau weer in de herfst

Warschau heeft een prettig klimaat in de herfst. Het weer is tot eind oktober prima. Temperaturen zijn aangenaam en onweersbuien zijn er nauwelijks. In de herfst zijn er ook veel leuke festivals in Warschau. Eerste sneeuw in Warschau valt meestal eind november.


Warschau weer in de winter

Winterweer in Warschau staat voor vorst en sneeuw. Temperaturen in de winter kunnen dalen tot wel -15 graden. Bezoek met sneeuw in Warschau het kampionski park en ga lekker langlaufen!

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau