Winkelen in Warschau

Warschau biedt de bezoekers leuke winkelplaatsen. Welvaart en kapitaal nemen snel toe in Warschau. Dit is goed zichtbaar in en aan de winkels. Oude winkels hebben een make over gehad. Veel winkels in Warschau hebben een modern uiterlijk en zijn westers ingericht. Winkelprijzen in Warschau liggen lager dan in Nederland en België. Dit maakt winkelen in Warschau helemaal extra leuk!

Warschau winkelen grote merken voor kleine prijzen!

Warschau winkelen op de markt

Winkelen in Warschau op de markt of in winkelstratenIn Warschau zijn er leuke markten te vinden. Hier vind u talloze leuke en goedkope spullen. Elk weekend is er een grote markt in de Mirowska-hal. Deze markt ligt ten westen van het Saksische paleis van Warschau.


Warschau vlooienmarkt

Liefhebbers van antiek zitten in Warschau goed. Elke zondag komen alle brocanteurs van Warschau samen op de Kovo bazar.

Leuke en bijzondere antieke spulletjes worden aangeboden. De sfeer is goed en misschien vind u er een bijzondere vondst.. wie weet!


Warschau goedkope shoppen op Russische markt

De Russische markt van Warschau is iets bijzonders. Deze markt ligt in de wijk Praga en is open elke dag van 06:30 tot 13:00. Deze markt van Warschau had lang een twijfelachtige naam, maar is behoorlijk opgeknapt. Op de Russische markt van Warschau vind u talloze imitatieartikelen.
Warschau winkelen op de Russische markt een hele ervaring!
De prijzen zijn meestal erg laag, maar verwacht geen top kwaliteit. De Russische markt ligt dicht bij de beroemde dierentuin van Warschau en de beren in het Praski park. Praga heeft ook veel leuke terrassen, dancings en trendy cafes. Ideaal voor een leuke avond uitgaan in Warschau!

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau