Warschau restaurants

Lekker eten kan uitstekend in Warschau. Jarenlang was lang tafelen iets voor de elite, maar tijden veranderen. Warschau is in snel tempo aan het moderniseren. Deze verandering is goed te zien aan zowel het aantal –en het soort restaurants. Polen heeft een goede en gevarieerde keuken. Aardappelen, varkensvlees en zuivelproducten staan hierin centraal. Joodse en andere invloeden hebben de keukens van restaurants in Warschau verrijkt. Het aantal restaurants in Warschau is indrukwekkend. Naast echte restaurants serveren de bars in Warschau bijna altijd ook maaltijden.

Warschau restaurants serveren perfect eten en helemaal niet duur!

Restaurants in Warschau zijn lang openWarschau openingstijden restaurants

De meeste restaurants in Warschau zijn open van 12:00 tot 22:00. Op toeristische plaatsen in Warschau zoals het oude markplein en anderen, vaak tot later.

Een lege maag kan in Warschau dus eigenlijk op elk moment worden gevuld met lekker eten!


Warschau goedkope restaurants

Warschau mlecznys-bar melkbar spot goedkoop eten!De prijzen van restaurants in Warschau liggen lager dan in Nederland. Lekker uit eten gaan wordt hierdoor nog leuker. Wie echt goedkoop wil eten in Warschau kan de mlecznys-bars bezoeken.

Deze zelf service restaurants zijn een overblijfsel uit de communistische tijd. De mlecznys-bars van Warschau hebben een opknapbeurt gekregen.

De kwaliteit van het eten is goed. Verwacht geen hoogstandjes, maar een prijs vanaf 2,5 Euro voor een hele maaltijd maakt echt iedereen blij.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau