Uitgaan in Warschau

Lekker wat drinken of de hele avond en nacht dansen. In Warschau is het allemaal mogelijk! Warschau schudt het kapitalistische verleden snel van zich af. Leuke bars en trendy discotheken schieten, in Warschau als paddenstoelen uit de grond. Liefhebbers van Wodka en bier zitten in Warschau helemaal goed! Deze drankjes zijn het meest populair bij de feestgangers van Warschau.

Nachtclubs schieten in Warschau als paddenstoelen uit de grond!

Warschau uitgaan in de oude stad

Warschau oude stad hier vindt u veel terrassen en cafés!De oude stad van Warschau is een voetgangersgebied. Dit hele gebied is na de oorlog in historische staat herbouwd.

Rond het marktplein zijn talloze leuke en gezellige restaurants en terrassen te vinden. Ideaal om na een dag Warschau lekker te ontspannen met muziek en lekker eten.


Warschau uitgaan rond het centrum

Rond het centrum van Warschau zijn veel bars en dansgelegenheden te vinden. Vooral de straten rond het Chopin museum in Warschau zijn berucht. Hier kan u tot laat in de avond en nacht door feesten. Straten in Warschau die echt een bezoek waard zijn, zijn Nowy Swiat en Chmielna.


Warschau klassieke concerten

Uitgaan in Warschau kan ook met klassieke muziek. Klassieke muziek liefhebbers kunnen de openluchtvoorstellingen in het Lazienki park bijwonen. Warschau is echt de stad van Chopin. De concerten in het Lazienski park hebben daarom Chopin als hoofd thema.

Warschau uitgaan in Praga wordt steeds populairder
Waschau uitgaan in Praga

Praga is een wijk van Warschau. Vroeger een echte arbeiderswijk met een slechte naam. Tegenwoordig is het een hele trendy wijk van Warschau. In Praga vindt de bezoeker veel leuke bars, cafés en dancings. Dit deel van Warschau is gespaard in de oorlog. Praga ligt ten noord oosten van de oude stad. Hier is ook de beroemde dierentuin van Warschau te vinden.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau