Warschau reisinformatie

Warschau is het centrum van het internationale vliegverkeer in Polen. Warschau heeft, naast een vliegveld en vliegtuigen ook over goede bus -en treinverbindingen. Het openbaar vervoer is goedkoop en betrouwbaar. Met eigen vervoer naar Warschau is ook prima mogelijk. De kwaliteit van de snelwegen is de laatste jaren sterk verbeterd. Een goed alternatief is een vliegreis naar Warschau inclusief huur auto.

Warschau reizen per vliegtuig, trein, Bus of auto!
Warschau per vliegtuig

Warschau reisinformatie vliegveld van Warschau is modern en groot!Het vliegveld van Warschau ligt 10km buiten Warschau. Het is een groot modern vliegveld. Er zijn internationale vluchten vanuit meer dan 50 steden naar Warschau.

Vluchten naar Warschau vanuit Amsterdam of Brussel hebben meestal een overstap in Duitsland. Dienst voor toerisme kunt u vinden in terminal A en is elke dag open van 08:00 tot 20:00. Vervoer van het vliegveld naar Warschau kan prima met openbaar vervoer en taxi. Er rijden pendelbussen tussen het vliegveld en het centrum van Warschau


Warschau treinreizen

Warschau heeft verschillende treinstations en een uitgebreide dienstregeling. Er zijn veel treinverbindingen vanuit Warschau naar andere Poolse steden. Ook zijn er veel internationale verbindingen naar de omliggende landen. Reizen per trein is vaak niet snel, maar wel goedkoop en betrouwbaar. Reizen met de trein naar Warschau kan vanuit Amsterdam. Deze verbinding loopt helemaal door naar Rusland. De reis duurt lang, maar is alleen al een hele belevenis.


Warschau reizen per auto

Met de auto naar Warschau reizen is prima te doen. De Poolse snelwegen zijn de laatste jaren sterk verbeterd of nieuw aangelegd. Wegen naar kleine plaatsen kunnen verouderd zijn, maar richting Warschau zijn ze prima. Parkeren in Warschau is lastig en soms niet zonder risico. Buitenlandse auto kunnen doelwit zijn voor criminelen in Warschau.
Warschau reisinformatie let op waar u parkeerd in Warschau
Zorg daarom dat de auto goed word bewaakt. Het openbaarvervoer in Warschau is prima om binnen de stad te reizen. Een goed alternatief is een huurauto. U hebt meer vrijheid in Warschau en minder risico op auto-inbraken. Voor meer informatie bekijk de vliegreizen naar Warschau met combinatiekorting, inclusief huurauto.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau