Warschau openbaar vervoer

Openbaar vervoer in Warschau is goed. Tram, bus, metro of taxi zijn allemaal volop aanwezig. Trams rijden alleen binnen de stadsgrenzen. Buslijnen gaan tot ver buiten Warschau. De bus is het beste openbaar vervoer voor dagtrips naar de omgeving Warschau.

Warschau openbaar vervoer in de hele stad is echt super goed!

Warschau per tram

Openbaar vervoer in Warschau bestaat uit een groot aantal trams. Echt ideaal om snel door het centrum van Warschau te reizen. Trams 1 t/m 46 rijden elke dag, meestal vanaf 06:00 tot 23:00. Dagkaarten zijn te koop bij stations in Warschau of het toeristenbureau in het Cultuurpaleis.


Warschau per bus

Het aantal buslijnen in Warschau is indrukwekkend. De meeste bezienswaardigheden van Warschau kunnen altijd per bus bereikt worden. Vanaf het vliegveld rijden pendelbussen naar Warschau. Buskaartjes zijn te koop bij stations in Warschau of het toeristenbureau in het cultuurpaleis. Ook kunt u altijd een kaartje in de bus zelf kopen. Reguliere bussen rijden tussen 05:30 en 24:00. Warschau heeft ook speciale nachtbussen die rijden vanaf 23:00 tot 05:00.

Warschau openbaarvervoer nachtbussen brengen u naar het hotel!
Warschau per taxi

Warschau kent een aantal grote officiële taxicentrales. Deze taxi’s zijn goed herkenbaar. Prijzen van een taxi in Warschau liggen laag en de service is goed. Officiële taxi’s hebben altijd een taximeter en er wordt betaald per km. Naast de officiële taxi’s zijn er ook particuliere taxi’s in Warschau.

Let daarom goed op de auto. Wanneer u twijfels heeft, vraag de bestuurder gewoon naar papieren. Reizen met particuliere taxi’s in Warschau, wordt afgeraden omdat de prijs/kwaliteit onzeker is. Nummers van officiële taxicentrales zijn verkrijgbaar bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis en veel uitgaansgelegenheden in Warschau.


Metro van Warschau is modern en rijdt to laat in het weekendWarschau per metro

Warschau heeft 1 metrolijn. De metro gaat elke 4 tot 6 minuten en kan snel veel mensen verplaatsen. De metro van Warschau rijdt vanaf 05:00 tot 0:30 en vrijdag en zaterdag tot 02:30.

Kaartjes zijn te koop bij de stations of het toeristenbureau in het Cultuurpaleis.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau