Warschau praktische toeristeninformatie

Warschau moderniseerd in sneltrein vaart. Internetcafés en mobiele telefoonnetwerken zijn niet meer weg te denken in Warschau. Toeristische voorzieningen worden hierdoor steeds beter en toegankelijker. Hieronder praktische informatie waar u op reis naar Warschau rekening mee kan houden.

Warschau toeristeninformatie in het Cultuurpaleis!

Warschau toeristenbureau

Wie met het vliegtuig naar Warschau reist, vindt het toeristenbureau direkt op het vliegveld. Daarnaast is het grootste toeristenbureau van Warschau te vinden in het cultuurpaleis. Warschau kent ook een speciaal noodnummer voor toeristen 0800200300. Gratis bereikbaar vanaf vaste lijnen van juni tot september van 10:00 tot 22:00.


Warschau toeristeninformatie Zloty is de valuta in PolenWarschau valuta en betaalmiddel

Zloty (PLN) is het betaalmiddel in Warschau en heel Polen. De koers van de zolty varieert. Neem daarom niet teveel zloty mee naar Warschau, maar wissel ter plaatse.

Overal in Warschau zijn wisselkantoren te vinden. Ook zijn er veel moderne pinautomaten waar u geld kunt opnemen.
Betaalmiddelen als Maestro-card, MasterCard en Visa worden in de meeste restaurants, bars en hotels van Warschau geaccepteerd.


Warschau internet en telefoon

Internet en telefoon zijn uitstekend in Warschau. Internetcafés zijn op veel plaatsen te vinden. In veel musea en hotels in Warschau is WiFi aanwezig. De bel -en datakosten vanuit Warschau kunnen oplopen. Informeer vooraf even wat uw provider in rekening brengt.

Warschau toeristeninformatie laat de auto staan na het stappen!
Warschau en alcohol in het verkeer

Lekker een drankje drinken in Warschau is leuk, goedkoop en kan op veel plaatsen. Warschau heeft talloze leuke restaurants en leuke clubs. Let op om nooit met alcohol op aan het verkeer deel te nemen.

De boetes in Warschau zijn erg hoog en u riskeert zelfs celstraffen. Laat dus de huurauto of eigen vervoer, na een avond stappen in Warschau staan en gebruik het openbaar vervoer.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau