Warschau omgeving – geboortehuis Chopin

Chopin is sterk aanwezig in Warschau. Het geboortehuis van Chopin staat 55 km ten westen van Warschau. Zowel het geboortehuis en het park zijn open voor bezoekers. In de zomer worden er ook nog concerten in het park gegeven.

Warschau omgeving geboortehuis Chopin concerten in de zomer!

Chopin genieten van zijn muziek

Warschau omgeving geboortehuis Chopin open voor publiek!Liefhebbers van Chopin zitten in Warschau goed. In Warschau zijn er concerten van de grootmeester in het lazienskipark en het Chopin museum (links).

Daarnaast zijn er, in de zomer ook concerten in het park van het geboortehuis van Chopin. Het park is open voor publiek en de toegangsprijzen beginnen vanaf 3 Euro. Elke zondag van mei tot september zijn er concerten om 12:00 en 15:00.


Eigen vervoer Warschau - Chopin geboortehuis

Het geboortehuis van Chopin is zowel met eigen vervoer goed bereikbaar. Met eigen vervoer vanuit Warschau richting het Kampinoski Nationaal Park (link). Richting Leszno en dan de weg naar Zelazowa Wola.


Warschau omgeving Chopin standbeeld naast geboortehuisOpenbaar vervoer Warschau - Chopin geboortehuis

Het geboortehuis van Chopin is vanuit Warschau prima bereikbaar met openbaar vervoer. Er gaan pendelbussen van het Chopin museum (link) in Warschau naar het geboortehuis.

Deze bussen gaan van dinsdag tot zaterdag om 10:30 en zondag om 13:30. Let op dat deze bussen alleen rijden van mei tot september. Andere buslijnen zijn de rechtstreekse verbinding van het station PKS Warszawa Zachodnia. Informeer bij het toeristenbureau (link) in het cultuurpaleis van Warschau welke bus u het beste kunt nemen.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau