Warschau Ujazdowski park

Het Ujazdowski park in Warschau ligt aan de gelijknamige straatnaam. Het is een van de deftigste straten van Warschau. De historie van dit deel van Warschau gaat terug tot 12de eeuw. In het Ujazdowski park is ook het centrum voor hedendaagse kunst gevestigd. Een museum, uitgaans gelegenheid en restaurant in één, kortom een leuke plaats in Warschau en zeker een bezoek waard. Het Ujazdowski park is bij uitstek geschikt om natuur, cultuur en zelfs muziek allemaal te combineren.

Warschau Ujazdowski park spectaculair in de hefst!

Vervoer naar Ujazdowski park Warschau

Ujazdowski park in de winterHet Ujazdowski park is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Dit prachtige park is niet ver van het centrum van Warschau. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Buslijnen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij Aleje Ujazdowskie.


Openingstijden Ujazdowski park

Het Ujazdowski park is elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het park is gratis.

U kunt een bezoek aan het park combineren met het centrum voor hedendaagse kunst. Dit prachtige museum van Warschau ligt ook in het Ujazdowski park.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau