Warschau Lazienki park

Het Lazienki park van Warschau is in de 16de eeuw aangelegd. Dit prachtige park is het oudste park van Warschau. Diverse paleizen zoals het Łazienskipaleis staan midden in het Lazienki park park. Eekhoorntjes voelen zich ook helemaal thuis in het lazienki park. Nergens anders in Warschau komt u zoveel eekhoorntjes tegen als hier.

Warschau Lazienki Park adembenemend mooi!

Chopin Warschau en het Lazienki park

Chopin monument in Lazienki park in WarschauOp zomeravonden zijn er regelmatig Chopin uitvoeringen in het Lazienki park van Warschau. De concerten vinden, naast het Chopin monument plaats.

Iedereen is welkom en de sfeer is fantastisch. Net ten noorden van het Lazienki park liggen de botanische tuinen van Warschau. Kortom het Lazienskipark is veel meer dan alleen een prachtig park.


Vervoer naar Lazienki park Warschau

Het Lazienki park vindt u net buiten het centrum van Warschau. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Diverse bussen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij ul. Ujazdowskie.

Lazienki park ook leuk eekhoorntjes voerenOpeningstijden Lazienki park

Het Lazienki park is elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het park is gratis. De Chopin concerten in de zomer zijn ook gratis.

Informeer bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis wanneer de concerten plaatsvinden.

Paleizen en gebouwen in het Lazienki park hebben andere openingstijden en toegangsprijzen.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau