Warschau heeft schitterende parken!

De Parken van Warschau zijn uniek. Veel parken maken deel uit van diverse paleizen complexen. De meeste parken in Warschau zijn na de oorlog gemoderniseerd en verfraaid. De parken stralen rust en schoonheid uit. Het zijn ideale plaatsen om naast alle cultuur en historie van Warschau even tot rust te komen. Op een reis naar Warschau mag een bezoek aan de volgende parken niet ontbreken.

Warschau Saksische park midden in het centrum!Lazienki park prachtig en met leuke eekhoorntjes!

Parken Warschau bezoeken

De parken maken Warschau echt een unieke stad. De meeste grote parken liggen aan de zuidkant van Warschau. Ze liggen als een soort groene ring om de stad heen. Daarnaast kent Warschau ook parken midden in het centrum zoals het Saksische park. Lopend of met openbaar vervoer zijn alle parken van Warschau prima te bezoeken. Wanneer u helemaal iets speciaals wilt, neem dan een dagtrip naar het Kampionoski nationaal park 20km buiten Warschau.

Wilanow park paleizen en bijzondere Franse tuin! Ujazdowpark Warschau met centrum voor hedendaagse cultuur

Openingstijden parken Warschau

Openingstijden van de parken in Warschau zijn vermeld op deze website. In het hoogseizoen van mei t/m september hebben de parken ruimere openingstijden. Meestal zijn ze dan open van zon opkomst tot zon ondergang.

Paleizen Warschau toegangsprijzen

Parken in Warschau zijn gratis te bezoeken. Uitzonderingen zijn parken die gecombineerd zijn met andere bezienswaardigheden zoals een museum. Hiervoor gelden soms toegangsprijzen.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau