Warschau Pacpaleis

Het Pacpaleis (Pałac Paca) van Warschau vindt u net buiten de oude stad. Het ligt samen met nog twee fraaie historische gebouwen aan de straat “Ulica Miodowa”. Het Pacpaleis is in 1680 ontworpen, maar pas veel later afgebouwd. Invloeden van verschillende volken en culturen uit de geschiedenis van Warschau, zijn duidelijk terug te zien in het Pacpaleis. Het paleis heeft: Franse, Griekse en Moorse trekjes. Bouwstijlen uit deze culturen zijn allemaal terug te vinden in het Pacpaleis.

Warschau Pac paleis in hele mooie buurt van Warschau

Vervoer naar Pacpaleis Warschau

Het Pacpaleis van Warschau ligt in het centrum van de stad. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Diverse bussen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij ul. Miodowa. Vergeet de leuke winkelstraten en restaurants in dit deel van Warschau niet. Lekker winkelen in Warschau is prima te combineren met een bezoek aan het Pacpaleis!


Pac paleis Warschau veel verschillende bouwstijlenOpeningstijden Pacpaleis

Het Pacpaleis van Warschau heeft onregelmatige openingstijden. Informeer bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis van Warschau wanneer het open is voor toeristen.

Een deel van het Pacpaleis wordt tegenwoordig gebruikt door het ministerie van gezondheidzorg. Toegangsprijzen voor dit paleis zijn onbekend.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau