Lazienkipaleis Warschau

Het Łazienkipaleis in Warschau is ook wel bekend als het paleis op het water. In de 17de eeuw als badhuis gebouwd en uitgegroeid tot paleis. Het Łazienkipaleis is onderdeel van het Lazienkipark in Warschau. Naast het paleis op het water vindt u hier nog een aantal andere paleizen en gebouwen. Het Chopin monument van Warschau is hier ook te vinden.

Lazienski paleis Warschau puur genieten!

Warschau Lazienski paleis heeft mooie kunst collectiesŁazienkipaleis Warschau en haar kunstcollectie

Het Łazienkipaleis is open voor publiek en heeft een mooie kunstcollectie. Veel fraaie oude en nieuwe kunstobjecten zijn er te bewonderen. Het assortiment is erg breed en loopt van mooie schilderijen tot prachtige eeuwen oude meubels. 

De eerste verdieping van het paleis op het water was het privéappartement van de koning. Na de oorlog is het helemaal herbouwd in originele staat.


Vervoer naar het Łazienkipaleis van Warschau

Het paleis op het water ligt in het "Koninklijke" deel van Warschau. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer, de taxi of een water taxi!. Verschillende bussen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij ul. Agrykola. Combineer een bezoek aan het paleis op het water met andere mooie bezienswaardigheden in dit deel van Warschau.


Warschau Lazienski paleis vergeet niet rond te kijken!Openingstijden Łazienkipaleis

Het Łazienkipaleis is maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week is het paleis open van 09:30 tot 15:30.

Toegangsprijzen voor het Łazienkipaleis vanaf € 2,50,- Andere paleizen en bijgebouwen in het Łazienkipark van Warschau hebben andere prijzen en of openingstijden.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau