Warschau Krasińskipaleis

Het Krasińskipaleis is één van de mooiste en grootste barokpaleizen van Warschau. Het paleis werd in 1667 gebouwd en is na de oorlog herbouwd. Antieke prenten uit het Nationale museum van Warschau hangen tegenwoordig in het Krasińskipaleis.

Warschau Krasinskipaleis echt beeldschoon!

Krasińkipaleis bezoeken

Het Krasińkipaleis van Warschau is alleen open voor bezoekers tijdens expositiedagen. De tuinen achter het paleis zijn omgebouwd tot park en open voor bezoekers. Een prachtig park midden in Warschau. Het park grenst aan het gebied dat vroeger het Getto van Warschau was. Het beroemde monument voor de helden van het Getto van Warschau staat niet ver van het Krasińkipaleis.


Warschau Krasinskipaleis prachtig paleis en parkVervoer naar Krasińkipaleis

Het Krasińkipaleis van Warschau ligt in het centrum van de stad. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Diverse bussen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij pl. Krasińskich. Combineer een bezoek met indrukwekkende musea in dit deel van Warschau.


Openingstijden Krasińkipaleis

Het paleis heeft onregelmatige openingstijden. Informeer bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis van Warschau wanneer het open is. Toegangprijzen variëren en zijn afhankelijk van de expositie.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau