Paleizen in Warschau

Warschau heeft veel indrukwekkende paleizen. Paleizen buiten het centrum van Warschau zijn vaak aan het oorlogsgeweld ontsnapt. Deze paleizen zijn nog in originele staat. Het Lazienki paleis van Warschau is hier een mooi voorbeeld van. De meeste paleizen zijn tussen de 16de en 18e eeuw gebouwd. Deze periode stond voor Warschau bekend als de gouden periode. Paleizen in Warschau die u zeker niet mag missen, vindt u op de site.

Krasinskipaleis in Warschau zeker een bezoek waard!Warschau Cultuurpaleis en toeristenbureau

Paleizen Warschau bezoeken

Warschau is een groene stad met veel parken en paleizen. De grootste paleizen staan net buiten het centrum. Het beste kunt u het openbaar vervoer gebruiken om deze paleizen in Warschau te bezoeken. Het openbaar vervoer van Warschau is goed. Tram, bus of metro stopt altijd in de buurt van een paleis. Combineer een bezoek aan een paleis met één van de vele parken van Warschau.

Pacpaleis in Warschau veel verschillende bouwstijlen  Lazienki paleis Warschau ligt in het parachtige lazienki park!

Openingstijden kerken Warschau

Openingstijden van de paleizen in Warschau zijn vermeld op deze website. In het hoogseizoen van mei t/m september hebben veel paleizen ruimere openingstijden. Meer informatie vindt u bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis.

Paleizen Warschau toegangsprijzen

Toegangsprijs voor een paleis in Warschau varieert sterk, maar ligt veel lager dan in west Europa. Als u een studenten of ouderenkaart heeft? Neem deze altijd mee naar het paleis. Veel paleizen in Warschau geven dan korting

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau