Warschau Nationaal museum

Het Nationaal museum van Warschau heeft een grote kunstcollectie. De mooiste collectie Poolse middeleeuwse kunst is in het nationaal museum te vinden. De collectie religieuze Poolse schilderijen is ook echt uniek. Het Nationaal museum van Warschau is tijdens de oorlog grotendeels gespaard gebleven. Dit maakt het museum extra speciaal.

Warschau Nationaal museum prachtige kunstwerken!

Nationaal museum heeft eeuwen oude kunst

Warschau Nationaal museum veel historische kunstIn het Nationaal museum van Warschau zijn fresco’s uit de 8ste eeuw te bewonderen! Totaal bezit het museum zestig van deze oude kunstwerken.

Naast Poolse werken zijn er ook veel buitenlandse stukken te bewonderen. Het Nationaal museum van Warschau is ruim en prettig ingericht en zeer toegankelijk voor toeristen.


Vervoer naar Nationaal museum Warschau

Het Nationaal museum ligt in het "Koninklijke" deel van Warschau. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zowel bus -en tramlijnen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij al. Jerozolimskie. Combineer een bezoek aan het Nationaal museum met andere leuke bezienswaardigheden in dit deel van Warschau.


Nationaal museum Warschau een aanrader!Openingstijden Nationaal museum

Het Nationaal museum van Warschau is op maandag gesloten.

Op elke andere dag is het open van 10:00 tot 16:00 en donderdag tot 18:00. Toegangsprijs vanaf €3,- en gratis op zaterdag.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau