Museum van de opstand van Warschau

Het museum van de opstand van Warschau is verbonden met het monument van de opstand van Warschau. Het museum is precies 60 jaar na de opstand van Warschau in 2004 geopend. De bezoeker wordt teruggebracht naar de tijd van de opstand van Warschau. Beeld, geluid en inrichting brengen de gebeurtenissen op een indrukwekkende manier op de bezoeker over.

Warschau museum van de opstand van Warschau

Ervaring museum van de opstand van Warschau

Opstand van Warschau in beeld gebracht in het museumHet museum van de opstand van Warschau is absoluut een bezoek waard, maar neem er ruim de tijd voor. Dit is geen standaard museum en niet geschikt voor kleine kinderen of overgevoelige mensen.

Geen enkele Europese stad heeft tijdens de tweede wereld oorlog zo geleden als Warschau. Dit verhaal wordt heel helder en duidelijk aan de bezoeker overgebracht.

Na afloop de indrukken verwerken met een hapje en drankje in restaurants in de buurt of lekker even lopen in het Saksische park in Warschau.


Vervoer naar museum van de opstand van Warschau

Het museum van de opstand van Warschau ligt in het centrum. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer of taxi. Diverse bus -en tramlijnen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij ul. Grybowska.


Openingstijden museum van de opstand van Warschau

Symbool van de opstand van WarschauHet museum is op dinsdag gesloten. Op maandag, woensdag en vrijdag is het open van 08:00 tot 18:00 en donderdag tot 20:00. In het weekend is het museum open van 10:00 tot 18:00.

Toegangsprijzen voor het museum van de opstand van Warschau zijn vanaf €1,25 en op zondag gratis.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau