Warschau centrum voor hedendaagse kunst

Het centrum voor hedendaagse kunst ( Centrum Sztuki Współczesni ) in Warschau is een bijzonder museum. Er hangen werken vanuit de hele wereld. Ook vinden er optredens en festivals plaats. Het centrum voor hedendaagse kunst in Warschau heeft hierdoor een dynamisch karakter. Er is altijd afwisseling en de locatie is te gek! Dit maakt het centrum voor hedendaagse kunst in Warschau extra leuk!

Warschau centrum voor hedendaagse kunst op Top locatie!

locatie centrum voor hedendaagse Warschau

Warschau centrum voor hedendaagse kunst altijd afwisseling!Het centrum voor hedendaagse kunt is gevestigd in het Ujazdowskislot in Warschau. Een gebouw uit de 17de eeuw, maar in de oorlog door brand verwoest. Herbouwd in de jaren zeventig en nu een vast icoon van Warschau.

Het centrum voor hedendaagse kunst heeft een goed restaurant met een prachtig uitzicht. Het park rondom het museum is één van de vele mooie parken in Warschau.


Vervoer naar centrum hedendaagse kunst in Warschau

Het centrum voor hedendaagse kunst van ligt niet ver van het centrum van Warschau. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Buslijnen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij Aleje Ujazdowskie.


Openingstijden centrum voor hedendaagse kunst

Het museum is gesloten op maandag. Van dinsdag tot zondag open van 11:00 tot 19:00 en op vrijdag tot 21:00. Toegangsprijzen voor het centrum van hedendaagse kunst in warschau zijn vanaf € 3,- op donderdag zelfs gratis.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau