Warschau Chopin museum

Chopin de wereld beroemde pianist en componist heeft een speciale band met Warschau. Het geboortehuis van Chopin staat in de omgeving van Warschau en het museum in de stad zelf. Het Chopin museum is gevestigd in het Gniński-Ostrogskipaleis. Een indrukwekkend gebouw uit 1681

Warschau Frederic Chopin museum

Chopin museum Warschau bijzondere collectie!Collecties van het Chopin museum

Het Chopin museum heeft een groot aantal persoonlijke spullen van de grootmeester in haar collectie. Zaken als: portretten, brieven, relieken en zelfs zijn laatste piano zijn allemaal te bewonderen.

Het Chopin gezelschap geeft ook concerten in het museum. Genieten van de muziek van Chopin, kan in Warschau op veel manieren. Naast concerten in het Chopin museum zijn er ook concerten in het Lanzienki park en het geboortehuis van Chopin. In Warschau is Chopin dus nooit ver weg!


Vervoer Chopin museum Warschau

Het Chopin museum ligt in het "Koninklijke" deel van Warschau. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Veel bussen stoppen er dicht in de buurt, uitstappen bij ul. Okólnik. Combineer een bezoek aan het Chopin museum met leuke restaurant in dit deel van Warschau.


Laatste Piano Chopin in museum Openingstijden Chopin museum

Het Chopin museum van Warschau is op dinsdag gesloten. Op maandag, woensdag en vrijdag is het open van 10:00 tot 17:00.

Op donderdag van 12:00 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 14:00. Toegangsprijzen variëren afhankelijk of er concerten zijn.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau