Warschau heeft prachtige musea

Museum liefhebbers zitten in Warschau goed. De stad heeft veel verschillende musea. Kunst, historie, religie of muziek de musea van Warschau hebben het. Tijdens de oorlog is veel bewaard gebleven. Zo zijn er eeuwenoude fresco's te bewonderden in het nationaal museum van Warschau. Extra leuk zijn de locaties van veel musea in Warschau. Deze zijn vaak gevestigd in oude paleizen of prachtige parken.

Warschau museum van de opstand van WarschauWarschau Nationaal museum prachtige collecties!

Museum in Warschau bezoeken

De musea van Warschau staan verspreidt over de hele stad. In het centrum en de oude stad van Warschau staan de musea dicht bij elkaar. Lopend zijn deze musea goed te bezoeken. Voor alle musea in Warschau geldt, dat openbaar vervoer nooit ver weg is. Het openbaarvervoer in Warschau is goed. Tram, bus of metro stopt altijd in de buurt van een museum. In Warschau staat een museumbezoek nooit op zichzelf. Geniet na afloop van de Poolse keuken en daarna lekker uitgaan in Warschau.

Warschau Chopin museum erg leuk!Warschau museum Pawiak gevangenis

Musea Warschau openingstijden

Openingstijden van musea in Warschau zijn vermeld op deze website. In de zomer kan het bij kleinere musea druk zijn. Grote musea als het nationaal museum of het museum van de opstand van Warschau hebben hier minder moeite mee.

Warschau museum centrum voor de hedendaagse kunstMarie Curie museum Warschau >>

Joods historisch instituut en synagoge >>

Musea Warschau toegangsprijzen

Toegangsprijs voor een museum in Warschau varieert sterk, maar ligt veel lager dan in west Europa. Als u een studenten of ouderenkaart heeft? Neem deze altijd mee naar het museum. In Warschau geven veel musea dan korting.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau