Monument voor de opstand van Warschau

Een ander indrukwekkend oorlogsmonument is het monument voor de opstand van Warschau. Dit monument is ter nagedachte aan de bevolking van Warschau die in 1944 in opstand kwamen tegen de Duitsers.

Warschau monument voor de opstand van de stad in 1944

De opstand van Warschau

De opstand was Warschau was een bloedige en gemene strijd. Russische troepen stonden aan de overkant van de Wisla klaar, maar deden niets. Het verzet bood veel tegenstand, maar geen partij voor de Duitsers. Naast het monument ligt het museum van de opstand van Warschau.


Monument voor de opstand van Warschau bij nachtVervoer naar monument voor de opstand van Warschau

Het monument voor de opstand van Warschau ligt in de oude stad. Dit hele deel van Warschau is een voetgangerszone. Openbaar vervoer en taxi’s stoppen dicht in de buurt.

Uitstappen bij pl. Krasinskich en te voet verder naar het monument voor de opstand van Warschau. Het monument is altijd open en er zijn geen toegangsprijzen. Combineer een bezoek aan het monument met andere indrukwekkende Warschau bezienswaardigheden.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau