Warschau bezienswaardige monumenten

Warschau heeft een aantal indrukwekkende monumenten. Veel monumenten van Warschau zijn in de tweede wereld oorlog verwoest en later herbouwd. Oorlogen en opstanden uit de geschiedenis van Warschau staan vaak centraal. De monumenten van Warschau staan stil bij deze historische gebeurtenissen. Elk monument vertelt de bezoeker een uniek verhaal.

Warschau monumenten Nicolaas CopernicusWarschau monumenten voor de helden van het Getto

Monumenten Warschau bezoeken

Monumenten in Warschau staan verspreidt over hele stad. In het centrum en de oude stad van Warschau staan de monumenten dicht bij elkaar. Deze monumenten zijn lopend goed te bezoeken. Voor alle monumenten in Warschau geldt, dat openbaar vervoer nooit ver weg is. Openbaar vervoer in Warschau is erg goed geregeld. Tram, bus of metro stopt altijd in de buurt van een monument. Combineer een bezoek aan een monument in Warschau met andere bezienswaardigheden of leuke restaurants.

Warschau monumenten Umschlagplatz monumentWarschau monument voor de opstand van Warschau

Monumenten Warschau openingstijden

De meeste monumenten in Warschau zijn vrij te betreden en altijd open. Houdt er rekening mee dat monumenten, die in parken liggen zoals het Chopin monument
's nachts gesloten zijn. In de zomer kan het bij een aantal monumenten druk zijn. Kies dan een geschikte tijd uit en combineer het met andere activiteiten in Warschau.

Warschau monument Pawiak boom bekijken >>

Monumenten Warschau toegangsprijzen

Monumenten in Warschau hebben geen toegangsprijzen. Uit respect voor nabestaanden worden vaak bloemen bij de monumenten neergelegd. Bloemenkraampjes vindt u vaak dicht in de buurt van monumenten.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau