Warschau onze lieve vrouwe visitatiekerk

In Warschau aan de oever van de Wisła staat de onze lieve vrouwe kerk (Kościół Nawiedzenia NMP). De kerk is gebouwd in de 15de eeuw. Het is de oudste kerk in dit deel van Warschau. Mensen in Warschau beweren dat de grond onder de onze lieve vrouwe visitatiekerk heilig is.

Warschau onze lieve vrouwe visitatiekerk oud en prachtig!

Warschau visitatiekerk prachtig van binnenOnze lieve vrouwe visitatiekerk in de oorlog

Tijdens de tweede wereld oorlog is de onze lieve vrouwe de kerk van Warschau verwoest. Na de oorlog is deze prachtige kerk volledig herbouwd.

Specialisten uit Warschau en daarbuiten hebben de kerk, in de originele stijl uit de 15de eeuw herstelt. Het terras naast de kerk biedt een fantastisch uitzicht over de Warschau en het stroomgebied van de Wisła.


Vervoer naar onze lieve vrouwe visitatiekerk

De onze lieve vrouwe visitatiekerk ligt in het oude deel van Warschau. Dit hele deel van Warschau is een voetgangerszone. Openbaar vervoer en taxi’s stoppen dicht in de buurt. Uitstappen bij ul. Przyrynek en te voet verder naar deze prachtige kerk van Warschau. In dit deel van Warschau vindt u ook talloze leuke cafés en restaurants.


Openingstijden onze lieve vrouwe visitatiekerk

Visitatiekerk warschau met prachtig uitzicht vanaf het terras De onze lieve vrouwe visitatiekerk heeft geen vast openingstijden. Wanneer er geen diensten worden gehouden, kunt u de kerk van binnen bekijken.

Meer informatie hierover bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis van Warschau. Het schitterende terras naast de kerk is elke dag open.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau