Warschau St. Janskathedraal en Jezuïetenkerk

De St. Janskathedraal vindt u in de oude stad van Warschau. De St. Janskathedraal is gebouwd in de 15de eeuw. Deze kathedraal van Warschau was eerst een parochiekerk. Pas in de 17de eeuw kreeg het de naam en status St. Janskathedraal.

Warschau kerken Sint Janskathedraal en Jezuïetenkerk

Jezuïetenkerk Warschau

Warschau plein oude stad met kerken en nog veel meer!Naast de St. Janskathedraal van Warschau staat de Jezuïetenkerk. Een bijzondere kerk en let vooral op de speciale manier waarop het licht wordt, verdeeld in deze kerk.

Zowel de St. Janskathedraal en de Jezuïetenkerk zijn echte iconen van Warschau. Beide staan in het oude deel van de stad. Dit deel van Warschau is na de oorlog volledig in oude staat herbouwd.

De oude stad van Warschau is erg geliefd bij toeristen en bevolking. Wandelingen (link) door dit deel van Warschau geven de bezoeker de beste indruk.


Vervoer naar St. Janskathedraal en Jezuïetenkerk

De Jezuïetenkerk is naast de St. Janskathedraal gebouwd en u vindt ze in de oude stad van Warschau. Dit hele deel van Warschau is een voetgangerszone. Openbaar vervoer en taxi’s stoppen dicht in de buurt. Uitstappen bij ul. Świȩtojańska en te voet verder. Vergeet de talloze leuke cafés en restaurants in dit deel van Warschau niet!

St. Janskathedraal van Warschau is prachtig van binnen
Openingstijden St. Janskathedraal en Jezuïetenkerk

Beide kerken zijn dagelijks vanaf 10:00 tot 17:30 open en de toegang is gratis.

Zowel de Jezuïtenkerk en de St. Janskathedraal zijn beide in de middag dicht van 13:00 tot 15:00.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau