Warschau heeft veel kerken

Polen zijn traditioneel rooms katholiek, dit is terug te zien in Warschau. De stad heeft veel rooms-katholieke kerken en kathedralen. Tijdens de oorlog zijn veel kerken in Warschau verwoest. Specialisten uit Warschau en daarbuiten hebben originele bouwtekeningen gebruikt om de kerken te herbouwen. Warschau heeft niet alleen
rooms-katholieken kerken, maar ook kerken van andere religies. Kerken in Warschau die zeker een bezoek waard zijn, vindt u op de site.

Warschau Sint Jans kathedraal prachtig van binnnen en buiten!Warschau heilige geestkerk prachtige oude kerk

Kerken Warschau bezoeken

Warschau heeft een groot aantal kerken. De bekendste kerken en kathedralen van Warschau staan in het centrum en in de oude stad. Lopend zijn deze kerken prima te bezoeken. Voor alle kerken in Warschau geldt, dat openbaar vervoer nooit ver weg is. Openbaar vervoer in Warschau is goed. Tram, bus of metro stopt altijd in de buurt van een kerk.

Warschau onze lieve vrouwen visitatiekerk beeldschoon!Warschau heilige kruiskerk met hart van Chopin

Openingstijden kerken Warschau

Openingstijden van kerken in Warschau zijn vermeld op deze website. Kerken zijn tijdens diensten niet toegankelijk zijn voor publiek. Op religieuze feestdagen in Warschau kunnen openingstijden van de kerken afwijken. Het beste kunt u daarom altijd even informeren bij het toeristenbureau in het Cultuurpaleis.

Kerken Warschau toegangsprijzen

Kerken in Warschau kennen meestal geen toegangsprijzen. Uitzonderingen zijn kerken die gecombineerd zijn met andere bezienswaardigheden in Warschau zoals musea.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau