Warschau bezienswaardigheden

Welke bezienswaardigheden mag u in Warschau niet missen en wat kunt u verwachten. Warschau biedt een breed scala aan bezienswaardigheden. Historie, architectuur, monumenten, musea, religie en natuur. Het is allemaal te bewonderen in Warschau.


Warschau bezienswaardige stadsdelen

Warschau bezienswaardigheden oude stad Unesco wereld erfgoedWarschau is een uitstrekte stad. Stadswandelingen brengen u langs de mooiste plekjes van de stad. Bijzondere buurten, historische gebouwen of oude parken allemaal zijn ze opgenomen in wandelroutes. 

Het historische centrum van Warschau is Unesco werelderfgoed. Dit stadsdeel van Warschau is een grote voetgangerszone met heel veel bezienswaardigheden.

Warschau bezienswaardige monumenten

Warschau kent een grote hoeveelheid monumenten. Veel monumenten zijn ter nagedachte aan oorlogen en opstanden. Het monument voor de helden van het Getto van Warschau is erg bekend. Vergeet het monument voor de opstand van Warschau niet!

Warschau bezienswaardige monumenten en paleizen overzicht

Warschau bezienswaardige paleizen

Het Cultuurpaleis in Warschau erg indrukwekkend en niet te missen! Gehaat bij sommigen inwoners van Warschau omdat het afstamt uit het Stalin tijdperk. Het toeristenbureau vindt u ook in het Cultuurpaleis. Naast dit paleis kent Warschau nog andere mooie paleizen, die zeker een bezoek waard zijn.


In Warschau gaan musea en natuur samen! Warschau bezienswaardige musea

Warschau kent een indrukwekkend aantal musea. Het nationaal museum en het museum van de opstand van Warschau zijn zeker een bezoek waard. Andere bezienswaardige musea in Warschau hebben we even op een rijtje gezet.

Warschau bezienswaardige kerken

Religie en geloof speelden een grote rol in de geschiedenis van Warschau. Polen is een rooms-katholiek land, maar er zijn ook andere religies. Deze diversiteit is in de kerken en gebedshuizenin van Warschau terug te vinden. Naast prachtige rooms-katholieke kerken zijn er tal van andere religieuze gebouwen te vinden in Warschau.

Warschau bezienswaardige kerken en parken die u niet mag missen

Warschau bezienswaardige parken

Warschau is een groene stad en heeft een aantal prachtige parken. Historie, musea, shoppen en uitgaan kunnen in Warschau prima gecombineerd worden met een dagje natuur. Het weer in Warschau is vaak prima voor een wandeling door het park. Lekker afkoelen in het park op een warme zomerdag is puur genieten!

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht2

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Vliegangst?

Warschau met de trein

Directe treinverbing tussen Amsterdam en Warschau

Warschau per trein

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau