Warschau een stad met veel gezichten

Warschau de stad waar westerse –en oosterse culturen samen komen. De Poolse hoofdstad heeft veel gezichten. Warschau was in de tweede wereld oorlog bijna volledig van de kaart geveegd. De veerkracht van de inwoners van Warschau is ongekend. Als een feniks is Warschau herrezen uit de as. Tegenwoordig heeft deze moderne metropool bijna twee miljoen inwoners. Warschau is een bruisende stad die graag haar geheimen met het publiek deelt.

Warschau prachtige stad en bruist van enegrie!

Kleine steegjes in Warschau zijn geweldigWarschau is modern en pittoresk

Warschau is in veel opzichten een unieke stad. De gruwelijke geschiedenis van Warschau heeft de stad gevormd. Grote delen van Warschau zijn na de twee wereld oorlog in originele staat herbouwd. Oude stenen zijn soms letterlijk uit de as gehaald.

Het oude stadscentrum van Warschau heeft vele kleine pittoreske straatjes. De meeste kerken en kathedralen van Warschau zijn volledig in originele staat herbouwd. Warschau heeft naast de moderne gebouwen zijn geschiedenis dus goed bewaard. Dit maakt Warschau in vele opzichten een unieke stad.


Warschau is een schone stad met veel natuurWarschau een schone stad

Warschau is voor wandelaars ook een geliefde stad. Er zijn veel mooie parken. De parken van Warschau zijn als een ring om de stad aangelegd.

De begroeide oevers van de Wisla geven Warschau ook een groene uitstraling. Leuke wandeltochten langs deze stedelijke natuur geven een unieke indruk. In Warschau kunnen cultuur en historie dus prima afgewisseld worden met rust en natuur.

Warschau met combinatievoordeel!

Warschau reizen met combinatiekorting

Wilt u profiteren van hoge combinatiekortingen op reizen naar Warschau? Bekijk de combinatiedeals van de reisaanbieders.

Hoge combinatiekorting Lees meer!!

Hotels Warschau

warschau-hotels-overzicht1

Hoteloverzicht van de beste hotels in Warschau, makkelijk!

Hotels Warschau

Appartementen

Warschau appartementenoverzicht

Met een groep naar Warschau? Geen probleem.

Appartementen Warschau